ADVANCED DRY NEEDLING ONLINE KURSUS

EVIDENS MØDER TCM

Kurset er for uddannede akupunktører, og kan bruges som RAB point til efteruddannelse.

Advanced Dry Needling, er en blanding af den osteopatiske opfindelse, Positional Release Technique og kinesisk akupunktur ud fra TCM perspektiv. Teknikken, som blev udviklet af Jan Lasota, er dels opstået gennem lang tids research, erfaring som underviser i traditionel kinesisk medicin, og den viden han har tilegnet sig som idrætsfysiolog og osteopat.

For år tilbage var Jan Lasota, bl.a. hovedtaler til den danske kongres i akupunktur ved Danske Akupunktører, i netop udviklingen og brugen af Advanced Dry Needling.

Kurset er udelukkende for uddannede akupunktører, der ønsker at tilegne sig nogle andre, eller nye redskaber til behandling af bevægeapparatsproblemer eller smerter i bevægeapparatet.

Advanced Dry Needling går ud på at ramme center-point” for smerte, og herefter positionere patienten i nogle positioner, der ikke fremkalder smerte, mens der nåles. Herefter vil receptorerne i collagenvævet relaxere og fjerne smerter i led, kapsel, sener og muskler. Denne smertefrie tilstand kan holdes, såfremt der ikke er en skade, der trigger nye smerter, hvilket sjældent ses ved kroniske smerter.

På dette online kursus vil du få kendskab til triggerpunkter, om posturale og fasiske muskler, pain gate teorien, om hvad problemet er omkring muskulære spændinger. Der vil også blive vist mange forskellige recepter, altså terapi forslag til de mest almindelige muskulære problemer. Her vil blive vist terapi for tennisalbue, nakkesmerter, lændesmerter, piriformis syndrom, osv.

Med i kurset er der et kursushæfte som slaviske følger hele videoundervisningen.

Kurset afsluttes med en kort simpel multible choice opgave, som bevidner, at du har gennemgået kurset. Herefter vil du automatisk få tilsendt et diplom. Selve kurset tæller 7 RAB point.

Underviseren på dette kursus er Jan Lasota.

Vi vil gerne ønske dig held og lykke i dit kursus og håber du får stor gavn af  dit Advanced Dry Needling online kursus.

Lasota Online Akademi

ADVANCED DRY NEEDLING KURSUS