KINESIOLOGI TAPE ONLINE KURSUS

Hvad er Kinesiologi tape

Kinesiologi tape kan bruges som et supplement til dine behandlinger og med god effekt, for et stort antal problemer; ikke kun i det muskuloskeletale system, men også for smerter, lymfedrænage, stabilitet omkring leddene samt støtte til organfunktioner. Kinesiologi tape har eksisteret siden slutningen af 1970’erne, men kun inden for de sidste 10 år har terapiformen fået ry med stor succes i Europa og Amerika.

Dette online kursus giver en detaljeret viden omkring den teoretiske baggrund og forklarer med 70 videoer forskellige muskuloskeletale lidelser. Alle videoer er tekstet, og de fleste har billede-i-billede, så du får et klart overblik over alle teknikker.

Du har gratis adgang til hele kurset i 30 dage, så du kan se videoerne, når du vil, og så mange gange du vil. Kurset er 100 % på dine vilkår. Dette online kursus er helt på niveau med almindelig gammeldags klasseværelses undervisning. Faktisk mener vi, at det er en meget bedre undervisnings metode, fordi du får videoerne fra flere vinkler og kan se dem gentagne gange, indtil du har lært de forskellige teknikker. Ved traditionel klasseundervisning kan alle måske ikke se læreren, nogen gange står der studerende foran og blokerer udsigten for de andre i rummet, mens de måske optager på deres smartphones. Her sidder du i første række hele tiden.

Ikke alene har du fuld adgang til videoerne i 30 dage, men du får også et komplet kompendium, der følger hele videoundervisningen. Dette kompendium kan du downloade og udskrive, så du har en kopi når kurset er afsluttet. Derved har du stadig noget reference materiale, så du kan bruge det til at finde oplysninger, hvis der nogensinde er tvivl eller spørgsmål om video- eller træningsmaterialet senere hen. Kompendiet er selvfølgelig også til stor gavn, selvfølgelig under dit kursus, fordi det følger undervisningen i videoerne.

Hvis du har yderligere brug for hjælp, har du direkte adgang til din lærer, hvor du kan skrive spørgsmål. Vi anbefaler dog, at du først ser et par videoer i deres helhed, før du skriver til læreren, fordi svaret på det spørgsmål du måske har, oftest vil blive givet i de følgende videoer.

Ikke alene får du mere ud af kurset end regelmæssig klasseundervisning, men det er også meget billigere, da du ikke behøver at bruge rejsetid / omkostninger, måske endda overnatningssteder, hvis kurset varer flere dage. Du behøver ikke lukke din klinik, men kan tage kurset, når det nu passer ind i din hverdag med arbejde og familie.

Normalt er der tre typer af kinesiologi kurser i den traditionelle klasseundervisning; en gennemgang af teoretisk forståelse og praktisk anvendelse af tape på rygsøjlen og overekstremiteterne. Et kursus 2, som yderligere bygger på teknikker fra første kursus, samt nye teknikker til behandling af underekstremiteterne. Det sidste kursus er typisk et avanceret Kinesiologi tape kursus, hvor du får en forståelse for, hvordan du med tape kan understøtte organerne og deres funktioner samt tape for mere avancerede skader. I dette online kursus indeholder kinesiologi tape kursus alle tre af disse kurser samlet i et kursus, så du sparer ikke bare mange penge, men du sparer tid for at deltage i forskellige kurser.

Når du har gennemgået hele kurset og er bekendt med alle teknikkerne, skal du tage en kort, men simpel test. Denne test er en multiple choice spørgsmål, med 25 spørgsmål, som du skal svare på. Testen er ikke svær, og vil være let at svare på, hvis du har set alle videoerne. Derefter vil du modtage et kursusbevis, der bekræfter at du har gennemgået, forstået og bestået en prøve i forståelse og anvendelse af kinesiologi tape.

Den viden du får, vil give dig enorme fordele ved behandling af patienter i din klinik fremadrettet. Du vil have mere tilfredse patienter, fordi du er i stand til at yde en bedre service og bedre behandling med supplement af kinesiologi tape til dine normale behandlinger.

Der er tre typer af kinesiologi tape online kursus; et grundkursus, et Pro kursus og et Pro Plus kursus. Fra et uddannelsesmæssigt perspektiv får du nøjagtig det samme materiale, hvad angår videoer og kompendium, uanset hvilken kursuspakke du vælger. I grundkurset modtager du kun videoerne og et kompendium. I Pro kurset vil du modtage det samme, samt alt det materiale du har brug for, til at øve teknikkerne på kurset. Endelig kommer Pro Plus hvor alt er med, plus en omfattende bog omkring lymfetapening med kinesiologitape, og yderligere en masse materiale så du har til lang tid fremover – vi føler, at dette giver dig den bedste start til at få kinesiologi tape i din klinik og give dig det, du har brug for, til at anvende disse teknikker.

Når du klikker på “tilmeld”, kan du se forskellen mellem priserne og hvad der er inkluderet mellem de forskellige kursuspakker.

Du kan også købe ekstra højkvalitets tape på terapishop.dk

Vi vil gerne ønske dig held og lykke i dit kursus og håber du får stor gavn af  kinesiologi tapening.

Lasota Online Academy

KINESIOLOGI TAPE