Kontakt os

  Vi sidder klar til at hjælpe dig
  Selv om Lasota Online Akademi er en online læringsportal, så er vi alligevel ikke længere væk end et opkald. Hvis du skulle have spørgsmål til et kursus som agter at tage, sidder vi klar alle hverdage, klar til at besvare de spørgsmål du måtte have.

  Direkte adgang til din faglærer
  Hvis du deltager på et online kursus eller online uddannelse ved Lasota Online Akademi, er vi også altid klar til at hjælpe dig. Hvis du eventuelt måtte have spørgsmål til noget fagligt eller noget fra selve kurset, så skal du kontakte din faglærer.
  På hvert kursus er der et direkte link til den eller de undervisere som underviser på det pågældende kursus, og her kan du stille dem direkte spørgsmål, og du får svar hurtigst muligt.

  Teknisk support.
  Har du nogen som helst problemer med login, problemer med siden eller måske at åbne en video, så skal du skrive til vores tekniske support.
  Du kan skrive til dem her: webmaster@lasota.dk

  Online undervisning har vist sig langt mere effektivt end almindelig klasseundervisning, da der er intensiv læring, i korte sekvenser og som “en til en” undervisning med din faglærer. Er online undervisning ikke noget for dig, kan vi anbefale Lasota Terapi Akademi’s mange kurser, af høj faglighed og kvalitet.

  Lasota Online

  Lasota Online Academy

  Prangervej 111
  7000 Fredericia
  Denmark
  Mon – Fri . 07:30 – 15:00