KURSUS I MCE / AKUT SKADESTERAPI

Hvad er akut skadesterapi

Istiden er slut ! Sådan skrev Jan Lasota i en blog i 2014 der nåede helt frem til flere avisers forsider. Den velkendte RICE og RICE-M metode kendes af de fleste der har vrikket rundt på en ankel eller fået en skade på bevægeapparatet, men i dag har mange studier og artikler vist at RICE langt fra har den ønskede effekt. Doktor Gabe Mirkin fik en Ph.d. i 1978 for at beskrive konceptet ICE, som senere kom til at hedde RICE, anbefaler selv i dag behandlere verden over, ikke at benytte denne metode, som ligefrem kan forlænge en helingsproces. Men hvad skal man så? Det vil Jan Lasota komme ind på i dette korte kursus, hvor nye huskeord som MCE og POLICE bliver nye fremadrettede standarder inden for akut skadesterapi. Efter kurset er du ikke længere i tvivl om hvordan du skal agere, når du enten selv eller står som behandler og skal forholde dig til en akut skade.

Der er 10 high definition-videoer, som dække de grundlæggende teorier om hvordan du skal behandle akutte skader fremadrettet.

Hvad indeholder kurset

Som med alle vores kurser, har du 1 måned ubegrænset adgang til dit kursus, hvor du kan se videoerne når du vil på dine præmisser, så mange gange du vil. Kurset tæller 6 RAB point. Til dit kursus vil du også kunne downloade et kursuskompendium som du kan printe ud.

Når du har afsluttet dit kursus og er klar, skal du kort quiz. Når du har bestået quizzen, vil du blive belønnet med et eksamensbevis, der bekræfter, at du har afsluttet og forstået materialet i kurset, og at du har den nødvendige viden til at udføre disse færdigheder i din klinik.

Hvem henvender kurset sig til

Dette kursus er reelt for alle som skal forholde sig en en akut skade. Så dette kursus er absolut nødvendig viden for behandlere, uanset om du er fysioterapeut eller massør. Men også trænere og idrætsledere, vil have gavn af den viden der er omkring akut skadesterapi.

God fornøjelse

Akut Skadesterapi