KURSUS I CERVICAL MANIPULATION

Hvad er cervical manipulation

Dette kursus i cervical manipulation gennemgår biomekanik, dysfunktionstyper og masser af lektioner om hvordan, du kan manipulere cervical columna ved hjælp af sikre og effektive teknikker. Der er vist siddende og liggende teknikker til alle segmenter, fra det atlantooccipitale led til den cervicothoracale overgang. Det er et must have kursus, hvis du arbejder med manipulation i din terapi. Selvom du er vandt til at arbejde med manuel terapi, vises der en del specielle teknikker fra den amerikanske osteopati som normalvis ikke bruges herhjemme.

Hvem er kurset henvendt til

Kurset er ment som et opfølgnings- eller efteruddannelseskursus til osteopater, columnaterapeuter, manuelle fysioterapeuter, body-SDS eller måske kiropraktorer. Det er ikke et kursus for behandlere, som ikke er uddannet i manipulationsteknikker.

Kursusopbygning

Kurset indeholder i alt 26 videoer på dansk. Hver manipulationsteknik er vist i 3 seancer, først vist normalt med speak og undertekst, herefter i langsom gengivelse med detaljeret forklaringer og sidst igen hvordan teknikken ser ud når den udføres i normalt tempo. Alle teknikkerne er optaget i to vinkler og vist i picture in picture mode, så du kan se alle detaljerne i flere vinkler samtidig, hvilket er langt bedre end almindelig klasseundervisning, hvor man måske kun ser teknikken en gang eller to i én vinkel. Her er det som én til én undervisning, hvor du sidder på forreste række.

Du har en måneds fri adgang og kan se alle videoerne så mange gange du har lyst. Når du har set alle videoer, og har lært teknikkerne, kan du tage en kort multiple choice prøve, og vil bagefter modtage et diplom på, at du har gennemført og forstået kurset. Selve kurset tæller 28 RAB point. Et lærerigt kursus på dine præmisser, når du har tid og ikke mindst til en fantastisk pris, i forhold til 3-4 dages kursus, hvor du skal lukke klinikken, betale en langt højere pris, transport og måske bruge penge på overnatning. Dette kursus kan du tage når du har lyst og har tiden til det.

Underviser

Underviser på dette kursus er Jan Lasota der siden 1991 har arbejdet med manuel terapi, været underviser ved DSMM, studeret 5 år ved IAO i osteopati og afsluttet en doktorgrad i manipulation i Toronto / Canada. Disse teknikker der vises i dette kursus er dog fra special manipulations kurser fra Michigan State University, hvor Jan har taget en del special kurser fra 2003-2009.

God fornøjelse.

CERVICAL MANIPULATION