KURSUS I CUPPING TERAPI

Hvad er Cupping terapi

Cupping terapi er en moderne tilgang til den traditionelle kinesiske medicin (TCM). Dette er et af de mest efterspurgte kurser, vi tilbyder, fordi teknikkerne nemt kan læres og kan umiddelbart bruges i klinikken, uden du behøver at have en lang Akupunkturuddannelse bag dig.

Dette kursus er designet til alle behandlere, så du behøver ikke være akupunktør for kunne tage dette kursus. Alle andre behandlere, som f.eks. osteopater, fysioterapeuter, manuel terapeuter, massører og zoneterapeuter vil kunne få meget ud af kurset.  I dette kursus vil vi lære dig teorien bagved, både ud fra et vestlig og østlig synspunkt, samtidig med det vil være mere end 20 videoer med hvordan du anvender cupping terapi i praksis, fra triggerpunkts-behandling, muskulær cupping, cupping på bindevæv og en gennemgang af mange forskellige skader, hvor cupping har vist sig effektiv.

Underviser

Underviseren Jan Lasota som både er uddannet osteopat og har en lang akupunkturuddannelse bag sig, har undervist hundredevis af elever i brug af cupping i ordinær klasseundervisning i mere end 20 år. Som studerende har direkte adgang til din underviser  under hele forløbet af dit kursus. Du kan sende os direkte e-mails og spørge dem om alt, hvad der vedrører kurset eller de emner, der diskuteres i kurset.

I dette grundlæggende kursus vil den lære historien bag, stilarter og typer af cupping. Vi vil drøfte moderne applikationer til såvel som hvordan man diagnosticerer ved hjælp af cupping. Vi vil diskutere placeringer af akupunkturpunkter og bruge nogle TCM-termer, men dør det på en måde, så den studerende ikke behøver en akupunkturuddannelse for at anvende teknikkerne.

Der er over 35 high definition-videoer, som dække de grundlæggende teorier om cupping og anvendelse af cupping-teknikker til almindelige tilstande, som praktiserende behandlere står over for i dagligdagen.

Som med alle vores kurser, har du 1 måned ubegrænset adgang til dit kursus, hvor du kan se videoerne når du vil på dine præmisser, så mange gange du vil.

Kursusindhold

Når du har afsluttet dit kursus og er klar, skal du kort quiz. Når du har bestået quizzen, vil du blive belønnet med et eksamensbevis, der bekræfter, at du har afsluttet og forstået materialet i kurset, og at du har den nødvendige viden til at udføre disse færdigheder i din klinik.

Du kan bruge dette kursus ved mange brancheorganisationer som efteruddannelse i forbindelse med vedligeholdelse af din RAB-registrering. Du kan høre din forening om de godkender dette kursus i cupping terapi, men det er mere reglen end undtagelsen, at de gør. Kurset vil tælle 14 RAB point, da det er et to dages face-to-face kursus, som vi har lavet online. Her er der ingen spildtid.

God fornøjelse.

CUPPING TERAPI