KURSUS I LASERTERAPI / K-LASER

Dette kursus gennemgår alt omkring laserterapi, fordelt ligeligt mellem teori og praktik.

Kurset tager udgangspunkt i en klasse 4 K-laser af Cube modellen. Hvis du ikke har sådan en, vil du stadig kunne få rigtig meget viden omkring laserterapi, men den sidste halvdel er opsætning af maskinen.

Kurset indeholder i alt 23 videoer på dansk. Den første halvdel er teori, hvor der gennemgås hvad laserterapi er, hvorfor det virker, hvordan det virker, de forskellige nanometres betydninger, inddeling af klasse 3B og klasse 4 lasere, beregning af Joule, Watt, dybde mv. I den anden halvdel vises maskinen fra de helt simple funktioner, til hvordan du stiller pinkode, uret, sprogmodul, til hvordan du sætter programmerne op. Under programmering vil du lære at sætte en patientdatabase op, ændre faserne, og behandlingerne i forhold til hvad patienten fejler, og sidst vises der virkelig hardcore indstillingsmuligheder, hvor du kan lave dine egne programmer helt fra bunden  Her er det som én til én undervisning, hvor du sidder på forreste række.

Du har en måneds fri adgang og kan se alle videoerne så mange gange du har lyst. Når du har set alle videoer, og har lært alt omkring programmering af apparatet mv., kan du tage en kort multiple choice prøve, og vil bagefter modtage et diplom på, at du har gennemført og forstået kurset. Selve kurset tæller 12 RAB point. Et lærerigt kursus på dine præmisser, når du har tid og ikke mindst til en fantastisk pris, i forhold til face-to-face kursus. Dette kursus kan du tage når du har lyst og har tiden til det.

God fornøjelse.

LASER TERAPI