Danske Akupunktører

Danske Akupunktører’s mini kursus.

VIGTIGT ! Du skal IKKE betale for kurset med dit kreditkort, men gå ind på din brugerprofil på DA-siden, og under download ligger der en rabatkode som du skal bruge.  Gør du det alligevel, er der et gebyr for tilbagebetaling på 250,-, da det bogføringsmæssigt er meget tungt og tidkræveden.

Dette kursus er noget anderledes end dem du kan være vant til som online kursus. Dette kursus er forbeholdt medlemmerne i Danske Akupunktører. Mange medlemmer har ikke helt forståelsen for hvilke muligheder man har i den forening man er medlem af, hvordan fungerer RAB, hvilke typer medlemsskab findes der, hvilke rettigheder og pligter har jeg som medlem. Egentlig står det hele i vedtægterne, men vores erfaring er at stort set ingen sætter sig ind i disse. Derfor har Lars Nielsen og Jan Lasota lavet dette korte kursus i hvad det betyder, at være medlem i Danske Akupunktører. Så de har prøvet at sætte ord på alle vedtægterne. Når du har set de 7 videoer, kender du meget bedre foreningen, hvad du kan, hvad du skal og ikke mindst hvad bestyrelsen laver.

Kurset er gratis for dig som medlem, men du skal registrerer dig med et kreditkort, for at certificere hvem du er, men der bliver ikke trukket penge på dit kort, da du skal bruge en kode du har fået tilsendt. Når du har set alle videoer, skal du tage en kort prøve omkring du har forstået det er undervises i, og herefter har du fået 6 RAB-point. Det kan næsten ikke være nemmere.

  • 1 måneds licens til kurset online
  • Når du har taget prøven, modtager du automatisk et diplom.
DA logo

DA’s mini online kursus